Where Volleybal is Life & Fun

Terugblik tornooi

Het was niet goed, … het weer. De buienradarapp draaide gisteren overuren: “Nog even, dan is de piek voorbij”, “Nee, er komt er nog een aan”, “Nee, da’s geen piek, da’s maar een bultje”, “Vanaf half drie wordt het beter!”, en die laatste melding was gelukkig de juiste: het klaarde op en zo overheerst toch weer het goed gevoel.

Het was dus wél goed: met meer dan 45 ploegen (anciens en nieuwe of nieuw samengestelde), supporters, eters, drinkers, toevallige passanten en plakijzers: Volmar op zijn best dus! Bedankt dat jullie erbij waren!

Om dat alles georganiseerd te krijgen hebben we natuurlijk helpende handen nodig: om ervoor te zorgen dat de vergunningen in orde zijn, dat het materiaal besteld en afgehaald wordt, dat er eten en drinken is, dat er ingeschreven kan worden, dat alles opgesteld en klaargezet wordt (dit jaar in de gietende regen: respect!), maar ook mensen die de nachtwacht op zich nemen, die het wedstrijdgebeuren in goede banen leiden, die de kassa, eet- en drankstanden bemannen en bevrouwen, die al het materiaal ook weer afbreken, opruimen, afwassen en terugbrengen, … Enfin, het legertje vrijwilligers met een hart voor Volmar, jullie zijn goud waard!

Bedankt dat we elk jaar weer op jullie kunnen rekenen! Afspraak volgend jaar op 19 mei?


Van datum
Tot datum

Back to List

Copyright Geocoder 2024 - build with .Net Core 7.0.19 - 3/06/2024 13:40:14